Zaagmachine

Bij handelsonderneming De Vos bieden wij het complete assortiment aan voor zaagmachines. Zo ook de zaagmachine voor uw project! Benieuwd naar ons assortiment en de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment.

Van afkortzaag t/m decoupeerzaag, De Vos Gereedschap levert al uw professionele gereedschap. We leveren het betrouwbare merk: Milwaukee. Het merk dat kwaliteit op nummer één heeft staan en de juiste apparatuur maakt voor de professionele klusser. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

Cirkelzaagmachine | Milwaukee
Decoupeerzaagmachine | Milwaukee


Cirkelzaagmachine

De cirkelzaagmachine van Milwaukee is licht en erg compact, hierdoor is hij gemakkelijk hanteerbaar. Door de elektronische motorrem stopt het zaagblad binnen 1,5 seconden en loop u bijna tot geen risico op mogelijke verwondingen. Met de nieuwe asvergrendeling is het verwisselen van de verschillende zaagbladen zeer eenvoudig en scheelt dit veel tijd. De cirkelzaag heeft een snoer van 4 meter en kan met verschillende diameter zaagbladen zagen.   

Elektrisch gereedschap

Naast de zaagmachines levert De Vos gereedschap het complete assortiment op het gebied van elektrisch gereedschap. U kunt dus voor uw werknemers alle apparatuur aanschaffen bij één leverancier. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hier onze boor-, schuur- en slijpmachines.

Waarom De Vos Gereedschap?

Wij leveren het complete assortiment voor een professioneel klusbedrijf. Van grote apparatuur t/m juist het onmisbare handgereedschap. We bieden alleen A-merken aan en we staan voor betrouwbaarheid. Uw werknemers moeten kunnen vertrouwen op de apparatuur die ze in handen hebben. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag