Vonkvrijgereedschap

Al  25 jaar het vertrouwde adres van vonkvrijgereedschap
 
Veiligheidsvoorschriften bepalen veelal het gebruik van vonkvrijgereedschap en waar haalt u dat vandaan? Vooral plaatsen waar explosieve mengels kunnen heersen is het gebruik van dit soort gereedschap voorgeschreven.
 
Wij leveren merken waar we persoonlijk achter staan. Bovendien hebben we de grootste voorraad vonkvrij gereedschap van de regio!

Bekijk ons assortiment vonkvrij gereedschap
 

Waarom vonkvrijgereedschap?

Omgevingen waar vonkvrijgereedschap gebruikt wordt zijn bijvoorbeeld: Textiel, productie, verwerking, overslag of transport. Of dat u werkt met graan, melk, suiker of zaagsel. U wilt toch niet dat het vlam vat!

Dankzij onze sterke naam en marktpositie kunnen wij een breed pakket aan vonkvrijgereedschap uit voorraad leveren. Neem gerust een kijk in ons uitgebreide assortiment. Op deze site ziet u uitsluitend gereedschap van vonkvrij materiaal en dit is direct uit de voorraad leverbaar!  
 
Onze expertise en jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij vaste leverancier zijn voor vele groothandels, overheidsinstanties en bedrijven. Ook voor niet standaard artikelen kunt bij ons terecht deze worden in overleg met u en onze fabriek indien mogelijk vervaardigd zowel in kleine als grote aantallen.
 
Wij beperken ons niet alleen tot de Benelux, maar leveren ook graag daarbuiten!
 

Voor advies bel:
+31 (0)10 4215820 l info@vonkvrijgereedschap.nl
 

Handelsonderneming de Vos: Goede kwaliteit en top service

Handelsonderneming de Vos onderscheidt zich in servicegerichte en klantvriendelijke leveringen van o.a. professionele gereedschappen, veiligheidsartikelen en machines, rioolreinigingsmachines en opbergsystemen.
 
Handelsonderneming de Vos, opgericht in 1989 en toen nog gevestigd in Rotterdam en sinds 2010 zijn we gevestigd in een mooi pand in Capelle aan den IJssel. Het pand is voorzien van een groot magazijn en een mooie showroom. Dit geeft u de gelegenheid om zelf een kijkje te nemen om zelf de verschillende merken te bekijken.
 
Wij leveren merken waar wij persoonlijk achter staan, zoals Facom, Beta ,KS-Tools, Milwaukee en Alfra. Wij hebben in eigen beheer een eigen lijn van vonkvrij gereedschap uitgebracht , VST ( Vos Safety Tools). We kunnen hiervan zeggen dat we de grootse voorraad in de regio hebben en kunnen de meeste artikelen nog dezelfde dag leveren.
 
Kortom: bent u op zoek naar Facom gereedschap met goede kwaliteit en op en top service, dan bent u bij ons op het juiste adres.
 
Advies