Veiligheidsbril

"Waar gehakt wordt vallen spaanders", luidt het gezegde. Zo ook bij u op de werkvloer. Daarom bent u opzoek naar een veiligheidsbril om het zicht van uw werknemers of uzelf te beschermen. De Vos Gereedschap heeft een groot assortiment aan veiligheidsproducten. Bekijk ons assortiment.

Onze veiligheidsbrillen hebben we verdeeld over drie verschillende categorieën: Easy, Sport en Impact. Zo krijgt u een bril die het beste aansluit bij uw werkomstandigheden en de juiste veiligheid garandeerd. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag


Veiligheidsbril

De veiligheidsbrillen van Beta-gereedschap hebben verschillende soorten glazen. Sommige veiligheidsbrillen hebben helder, donker of gepolariseerd glas. Elk soort glas heeft bepaalde specificaties en voordelen ten opzichte van het andere soort glas. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk hier het assortiment.

Veiligheidsbril | Sport
Veiligheidsbril | Impact


Eigenschappen veiligheidsbril

Easy veiligheidsbril Sport veiligheidsbril Impact veiligheidsbril
- Helder glas
- Polycarbonaat
- Helder/gepolariseerd glas
- Polycarbonaat
- Donker/helder glas
- Polycarbonaat

Waarom De Vos Gereedschap? 

Wij leveren het complete assortiment voor een professioneel klusbedrijf. Van grote apparatuur t/m juist het onmisbare handgereedschap. We bieden alleen A-merken aan en we staan voor betrouwbaarheid. Uw werknemers moeten kunnen vertrouwen op de apparatuur die ze in handen hebben. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag