Slijpmachine

Graag een betrouwbare slijpmachine in uw handen? De Vos Gereedschap heeft de juiste slijpmachines voor u van de beste merken. 

De Vos Gereedschap heeft een groot assortiment op het gebied van slijpmachines. We leveren het betrouwbare merk: Milwaukee. Dé slijpmachines waar uw werknemers. We hebben slijpmachines met een slijpblad van 115 mm t/m 230 mm.

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

Slijpmachine

De slijpmachines van Milwaukee hebben een krachtige moter, waardoor u zelfs dikke metalen kunt slijpen. De tandwielkop is 90 graden roteerbaar. U kunt zo eenvoudig in kleine ruimtes werken en op de juiste plek de slijpsnede aanbrengen. Door de asvergrendeling in elke slijpmachine spaart u veel tijd met het verwisselen van slijpschijven. Bekijk hier het hele assortiment.

Slijpmachine | 115 mm | Milwaukee
Slijpmachine | 230 mm | Diamant | Milwaukee


Elektrisch gereedschap

Naast slijpmachines levert De Vos gereedschap het complete assortiment aan elektrisch gereedschap. Van boormachines t/m zaagmachines. Zo kunt u al uw apparatuur bij één leverancier verkrijgen. Handig als u voor meerdere werknemers apparatuur wilt aanschaffen. 

Waarom De Vos gereedschap?

Wij leveren het complete assortiment voor een professioneel klusbedrijf. Van grote apparatuur t/m juist het onmisbare handgereedschap. We bieden alleen A-merken aan en we staan voor betrouwbaarheid. Uw werknemers moeten kunnen vertrouwen op de apparatuur die ze in handen hebben. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag