Slagmoersleutel

U herkent het wel, een moer die zo vast zit dat u het met geen mogelijkheid meer loskrijgt. Na hard zwoegen dat uw handen er kapot van zijn geeft u het maar op. Handelsonderneming de Vos heeft voor u de kans om dit niet meer mee te maken. Met onze slag-steeksleutel en slang-ringsleutel laat u het zware werk over aan de hamer.

De slagmoersleutel is van chroom vanadium een bijzonder sterk metaalsoort. U kunt deze sleutels dus perfect te gebruiken voor het zware werk. De slagmoersleutel is er in twee varianten: de steeksleutel- en de ringsleutel variant. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraagSlag-steeksleutel | KS tools

Slag-ringsleutel | KS tools


 

Slagmoersleutel

De slagmoersleutel heeft een gebogen hoek van 15 graden. Hierdoor is hij gemakkelijker te raken met het slagwerk en blijft hij stabieler om de moer zitten. De moersleutels beginnen met een diameter van 24 mm en dit loopt op tot een diameter van 100 mm. Ook voor het echte grote werk dus.


Waarom De Vos Handelsonderneming

De Vos handelsonderneming levert alleen A-kwaliteit gereedschap omdat wij de gezondheid van de arbeiders willen waarborgen. Gereedschap moet op vertrouwen kunnen worden omdat het een verlengde is van de werknemer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over ons als organisatie? Neem dan contact op.


Bekijk ons assortiment Stel een vraag