Schuurmachines

Schuurmachines
 

U bent op zoek naar een betrouwbare en sterke schuurmachine? Wij staan voor betrouwbaarheid, kracht en effectiviteit. Met de schuurmachines van De Vos kunt u elke klus aan.

Schuurmachines zijn er in verschillende vormen en zijn specifiek gemaakt voor bepaalde klussen. Zo bestaan er polijstmachines, bandschuurmachines en excentrische schuurmachines. Maar wat maakt de één nu beter past bij uw klus dan de ander? Wij leggen het voor u uit.

Bandschuurmachines

Deze schuurmachines worden voornamelijk gebruikt als er grote oppervlakte geschuurt moeten worden. Deze bandschuurmachine heeft daarom een groot schuuroppervlak en een stroomsnoer van wel 4 meter.

Niet elk materiaal wordt op dezelfde manier geschuurt daarom heeft onze bandschuurmachine de mogelijkheid om de intensiteit van het schuren te bepalen. Zo kunt u uw materiaal perfect glad krijgen. 

De schuurbanden zijn eenvoudig te verwisselen en met de stofafzuiging met turbine heeft u weinig last van overmatige stofresten in uw huis. 

Polijstmachines

Voornamelijk wordt deze machine gebruikt bij het polijsten van boten, auto's en andere voorwerpen die met lak bewerkt zijn. Met de krachtige 1450 Watt motor is de 'polijstmachine AP 14-2 200 E Set' multi inzetbaar.

En om te zorgen dat u gemakkelijk met de machine overweg kunt zijn er een aantal vingergrepen op de polijstmachine geplaatst. Zo kunt u eenvoudig alle werkposities uitoefenen. Omdat hij maar 2,3 kilo weegt is hij gemakkelijk handteerbaar en kunt u er langere tijd mee werken. 

Excentrische schuurmachine

Dit is de meest gebruikte schuurmachine. Met de 440 Watt motor is deze schuurmachine te gebruiken voor zowel grote als kleine klussen. Hij weegt 2.8 kilo en is gemakkelijk handteerbaar. Door de afneembare stofzak heeft u geen last van overmatige stofresten en kunt u deze gemakkelijk weggooien. De Excentrische schuurmachine heeft een roterende schuurschijf waardoor hij erg geleidelijk en effectief het materiaal bewerkt.

Met de meerdere intensiteitsstanden kunt u heel licht of juist heel grof schuren. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

Waarom De Vos?

De Vos Handelsonderneming werkt alleen met A-merken. Bij schuurmachines leveren we alleen het merk Milwaukee. Een goed en betrouwbaar merk waar u als professional op kunt vertrouwen.