Over ons

Handelsonderneming de Vos onderscheidt zich in servicegerichte en klantvriendelijke leveringen van o.a. professionele gereedschappen,veiligheidsartikelen en machines, rioolreinigingsmachines en opbergsystemen. 

Handelsonderneming de Vos opgericht in 1989 toen nog gevestigd in Rotterdam en sinds 2010 zijn we gevestigd in een mooi pand in Capelle aan den IJssel. Het pand is voorzien van een groot magazijn, Kantoorruimte en een mooie showroom. Dit geeft u de gelegenheid om zelf een kijkje te nemen om zelf de verschillende merken te bekijken.

Service en klantgerichtheid
Wij leveren merken waar wij persoonlijk achter staan, zoals ABAC, Facom, Beta, Dronco ,Kukko, KS-Tools, Milwaukee en Alfra.  Wij hebben in eigen beheer een eigen lijn van vonkvrij gereedschap uitgebracht , VST ( Vos Safety Tools). We kunnen hiervan zeggen dat we de grootse voorraad in de regio hebben en kunnen de meeste artikelen nog dezelfde dag leveren. 

Wij leveren aan diverse grote bedrijven in de bouw,de off-shore, industrie, overheidsinstellingen, chemie, maar ook de particulier kan bij ons terecht. Als u wilt kunnen we ook met onze goedgevulde mobiele shop langskomen. We houden rekening met uw persoonlijke wensen of werkwijze. Desgewenst geven wij u ook een professioneel advies.

Kortom: bent u op zoek naar producten met goede kwaliteit en op en top service, dan bent u bij ons op het juiste adres.