Moersleutel

Voor elke timmerman of loodgieter zijn moersleutels onmisbaar. De Vos Gereedschap heeft moersleutels in verschillende varianten. Met ratel-, steek-, verstelbare- en ringsleutels. 

In het grote assortiment van De Vos Gereedschap kunnen moersleutels niet onbreken.  Wij leveren twee verschillende merken voor handgereedschap. Dit zijn Beta- en facom gereedschap. Beide merken hebben veel aandacht voor de kwaliteit van het materiaal. Zo kunt u met volle overtuiging kracht zetten op het gereedschap.

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

 

Verstelbare moersleutel

Moersleutels bestaan in meerdere varianten. Zo ook de verstelbare moersleutel. Deze sleutel is ideaal voor de loodgieter. Met dezelfde sleutel kunt u grote- en kleine moeren vastmaken en hoeft u in kleine ruimtes niet steeds te wisselen van sleutel. Facom - & Beta gereedschap leveren beide de verstelbare moersleutel. Bekijk hier ons assortiment.

 

 

Facom & Beta moersleutel

Zo als eerder genoemd levert De Vos Gereedschap twee verschillende merken op het gebied van handgereedschap. Beide merken zorgen voor A-kwaliteit gereedschap en leveren betrouwbaar gereedschap voor de professional. Beide merken hebben naast moersleutels een groot assortiment in gereedschap. Ze leveren ook elektrischgereedschap en overzichtelijke gereedschapskoffers, zodat u uw moersleutel niet kwijtraakt. 

Waarom de vos gereedschap

De Vos Gereedschap heeft het complete assortiment voor de professionele timmerman. Wij leveren aan particuleren, grote- en kleine bedrijven. We kunnen u in uw specifieke wensen voorzien.


Bekijk ons assortiment Stel een vraag