Metaalboren

U bent opzoek naar de juiste boor om in metaal gaten te maken? Metaalboren bestaan er in veel verschillende diktes, materialen en soorten. We snappen het daarom erg goed als u niet goed weet welke boor u moet hebben. We leggen het graag aan u uit. 

Ten eerste is het belangrijk om vast te stellen of u met zacht (aluminium) of hard (staal) metaal werkt. Daarna moet u weten welke diameter boor u nodig heeft om de juiste grote te bereiken en ten derde de metaalboor heeft een scherpe punt. Hierdoor kan deze goed door het metaal heen snijden.

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

Metaalboren


Spiraalboor DIN 338 HSS-G
Spiraalboor DIN 338 HSS-TIN

Elektrisch gereedschap

Bijna alle boormachines zijn geschikt voor metaalboren. Het toerental hoeft niet persé hoog te zijn, maar juist bij het hele harde metaal moet het toerental laag zijn. Handelsonderneming heeft een compleet assortiment aan elektrische boormachines en ook degene voor uw klus. Heeft u nog vragen over de juist boor of boormachine? Neem dan contact op.

Toebehoren metaalboren

Bij het metaalboren raden we altijd aan om goede veiligheidsproducten te gebruiken. Een veiligheidsbril en goede handschoenen zijn echt een vereiste. Uw werknemers zijn gebonden aan verschillende veiligheidsregels. Met onze veiligeheids producten weet u zeker dat u werknemers goed beschermd zijn tegen ongevallen. 

Waarom handelsonderneming De Vos?

Wij leveren A-kwaliteit materialen voor de klusser en zorgen voor betrouwbaar materiaal. Uw werknemers moet kunnen vertrouwen op de apparatuur en producten waar hij mee werkt. Heeft u nog vragen over onze service of over metaalboren? Neem contact op.

Bekijk ons assortiment Stel een vraag