Handdoekrollen kopen voor handdoekenautomaat

Bent u op zoek naar een handdoekautomaat of navulrollen voor uw papierdispenser? Beiden bestelt u eenvoudig online bij Handelsonderneming De Vos. Bestelt u deze voor 17:00 uur, dan kunnen wij de producten dezelfde werkdag nog naar u verzenden.
 
Direct bestellen? Klik hieronder op het product naar uw wens:
Mini Matix XL Cellulose handdoekenrollen | Euro Matic Mini handdoekenautomaat wit | Euro Matic Mini handdoekenautomaat zwart
 

Hygiënisch en aangenaam

Papieren handdoekrollen zijn veel  hygiënischer dan gewone handdoeken. Denkt u er maar eens over na: natte handen zijn de perfecte broedplaats voor bacteriën die vervolgens overgebracht worden naar een stoffen handdoek die iedereen in uw bedrijf gebruikt. Bescherm uw klanten en medewerkers door papieren handdoeken aan te bieden. Dit vermindert de kans op kruisbesmetting doordat de handdoekjes na gebruik gewoon de prullenbak in kunnen.
 

Navulrollen bestellen

Navulrollen voor de handdoekenautomaat ontvangt u per 6 stuks in 1 pakket. De papieren handdoekenrollen bestaan uit cellulose materiaal, waardoor het vocht opnemend vermogen zeer groot is. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor professioneel gebruik.
 

Heeft u ook aan deze hygiëne-producten gedacht?

Of u nu uw bedrijf opnieuw aan het inrichten bent, of van begin af aan alles in moet richten: wij denken graag met u mee. Denk bijvoorbeeld ook eens aan deze hygiëne producten.
 
Handzeep
Om de handen goed te kunnen desinfecteren is een goede handzeep noodzakelijk. Bestel uw (antibacteriële) handzeep daarom gelijk mee. Nog geen zeepdispenser in de keuken of het toilet hangen? Bij De Vos heeft u keuze uit een witte en een zwarte zeepdispenser.
 
Bestel hier uw navullingen en andere hygiene-producten.
 
Prullenbak
Het lijkt een voor de hand liggend iets, maar heeft u ook nagedacht over een goede prullenbak? Voorkom dat uw medewerkers en/of klanten een deksel aan hoeven te raken en kies voor een prullenbak met automatische deksel of open inworp.
Wij bieden u een prullenbak met open inworp met een inhoud van 23 liter. U kunt deze onder de wastafel plaatsen, maar u kunt hem ook aan de muur hangen.
Bekijk hier de prullenbak.