Gereedschapswagen

Een gereedschapswagen die eenvoudig mee te nemen is? Of een gereedschapswagen waar u alles in kwijt kunt? De Vos Handelsonderneming heeft het allemaal. Wilt u meer weten over ons assortiment of bekijk het hier

Deze gereedschapswagens worden voornamelijk gebruikt in techniekbranches waar iedereen zijn of haar eigen werkplek heeft. De autobranche is hier een goed voorbeeld van. Monteurs werken op één plek en met één van onze gereedschapswagens kunnen ze eenvoudig uit de voeten. Zo houden ze hun eigen gereedschap bij elkaar.

Beta Gereedschapswagens

Beta gereedschap is onze grootste leverancier als het gaat om gereedschapswagens. Ze hebben een groot assortiment en hebben gereedschaps wagens in elke grote en ze zijn eenvoudig verrijdbaar. De gereedschapswagens beginnen met 5 laden en dit loopt op tot 9 laden. U kunt uw gereedschap eenvoudig sorteren en u raakt niks meer kwijt. Door de grote wielen zijn ze eenvoudig verrijdbaar. 


Bekijk ons assortiment Stel een vraag


Gereedschapswagen | Beta
Gereedschapswagen met werkbank | Beta


Gereedschapswagens met werkbank

Ook maakt beta gereedschap gereedschapswagens met een werkbank. Erg handig als u aan het werk bent op meerdere plekken en dus niet steeds terug naar uw werkbank hoeft te lopen. Deze gereedschapswagens verschillen van 6 laden tot 33 laden en hebben een aantal grote openingen waar grotere objecten geplaatst kunnen worden. U kunt dus alles van uw normale werkbank meenemen. 


Waarom handelsonderneming De Vos

Wij leveren veel verschillende soorten gereedschapswagens voor een goede prijs en kunnen deze in grote partijen bij uw leveren. Zo kunt u voor heel de garage en al uw werknemers van dienst zijn. Beta gereedschap is van A-kwaliteit en zal dus langere tijd meegaan. 


Bekijk ons assortiment Stel een vraag