Gereedschapskoffer

Wie herkent het niet? Uren zoeken naar het juiste gereedschap en het uiteindelijk niet vinden. Dit is over met onze ALL-IN-ONE gereedschapskoffer. De naam zegt het al. Al uw gereedschap bij elkaar en eenvoudig mee te nemen.

Gereedschap moet stevig zijn, maar daarom is zo’n gereedschapskoffer niet licht. We hebben daarom onze gereedschapskoffers uitgevoerd in een ‘trolley’. Op deze manier kunt u uw gereedschap gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

Bekijk alle gereedschapskoffers


TSA-Locks

Het is belangrijk uw gereedschap veilig en beschermd op te bergen: een gereedschapskoffer inclusief inhoud is immers niet goedkoop. Daarom is een stevig slot erg verstandig. Met de TSA-Locks beveiligt u uw gereedschap op de juiste manier. Zo verkleint u de kans op diefstal!

Waterproof

Werkt u als loodgieter of bent u veel aan het werk in de buurt van water? Dan is een waterbestendige gereedschapskoffer perfect voor u. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken of het gereedschap gaat roesten en/of uw documenten in uw koffer aangetast worden.

Onze gereedschapskoffers:

Gereedschapskoffer REVO
Gereedschapskoffer waterproof
Gereedschapskoffer TSA-Lock
Universele Trolly 

Gereedschapskoffer online bestellen

Heeft u een gereedschapskoffer kunnen vinden die aan al uw eisen voldoet? Dan kunt u de koffer eenvoudig online bestellen. Het voordeel van online bestellen bij De Vos: als u voor 17:00 de bestelling heeft afgerond, wordt uw gereedschapskoffer diezelfde dag nog verzonden. U heeft het dus zo snel mogelijk in uw bezit!


Ruim assortiment verkrijgbaar

Wij leveren alleen A-merk gereedschapskoffers. We zorgen voor kwalitatief goede producten. Behalve gereedschapskoffers, hebben wij een ruim assortiment aan gereedschappen en klusbenodigdheden. Voor zowel de professional als de zelfstandige klusser.

U kunt onze producten eenvoudig online bestellen, maar u kunt ook langskomen in onze winkel in Capelle aan den IJssel (op werkdagen geopend van 8:30 - 17:00 uur).

Bekijk gereedschapskoffers Stel een vraag