Facom

De beste gereedschappen worden alleen in de beste fabrieken vervaardigd. Onze productiecentra passen de meest geavanceerde technologieën toe, ongeacht hun vakgebied. Door deze uitmuntendheid is uw FACOM altijd optimaal betrouwbaar. Wij leveren alleen de merken waar we persoonlijk achter staan. En daar is Facom er één van!
 

Facom assortiment

Wist u dat wij veel meer artikelen uit ons programma kunnen leveren?
 
Enkele voorbeelden zijn:

Handelsonderneming de Vos: Goede kwaliteit en top service

Handelsonderneming de Vos onderscheidt zich in servicegerichte en klantvriendelijke leveringen van o.a. professionele gereedschappen, veiligheidsartikelen en machines, rioolreinigingsmachines en opbergsystemen.
 
Handelsonderneming de Vos, opgericht in 1989 toen nog gevestigd in Rotterdam en sinds 2010 zijn we gevestigd in een mooi pand in Capelle aan den IJssel. Het pand is voorzien van een groot magazijn en een mooie showroom. Dit geeft u de gelegenheid om zelf een kijkje te nemen om zelf de verschillende merken te bekijken.
 
Wij leveren merken waar wij persoonlijk achter staan, zoals Facom, Beta ,KS-Tools, Milwaukee en Alfra. Wij hebben in eigen beheer een eigen lijn van vonkvrij gereedschap uitgebracht , VST ( Vos Safety Tools). We kunnen hiervan zeggen dat we de grootse voorraad in de regio hebben en kunnen de meeste artikelen nog dezelfde dag leveren.
 
Kortom: bent u op zoek naar Facom gereedschap met goede kwaliteit en op en top service, dan bent u bij ons op het juiste adres.
 
Advies