Doppenset

Handelsonderneming De Vos heeft voor u allerlei verschillende doppensets. Van een 1/4 aansluiting voor de kleine boutjes tot en met de grote moeren die met een 1/2 aansluiting vast gezet moeten worden. En dit niet allemaal los in uw gereedschapskist, maar georganiseerd in een op maat gemaakte bak. 

In ons assortiment vindt u het allemaal. Kleine doppen, grote doppen en complete sets met ratels. Omdat het zoveel is kunnen we voorstellen dat het voor u best een hoop informatie en keuze is, daarom willen het wat duidelijker maken. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

Aansluitingen doppenset

In ons assortiment hebben we 5 verschillende doppensets met allemaal een ander aansluiting. De aansluitingen: 1/4", 3/8" (de meest gebruikelijke), 1/2", 3/4" en 1". En de regel is eigenlijk: hoe groter de dop hoe groter de aansluiting. Bij een 1" aansluiting past een grote dop, want als je een kleine 1/4" aansluiting hebt kun je niet goed kracht zetten op de dop.

De 3/8" is de meest gebruikelijke aansluitingsmaat en hier worden de doppen 5 t/m 24 voor gebruikt. Dit is ideaal voor het gewone werk. 

 

Kwaliteit doppenset

De doppensets binnen ons assortiment zijn gemaakt van A-kwaliteit materialen en zijn erg sterk. Hierdoor kan er door u veel kracht uitgeoefoend worden op de doppen en krijgt u elke moer los. Als u vragen heeft over het gebruikt van een doppenset of niet zeker weet welke maat u het beste kunt gebruiken.

Wij weten exact wat bij uw klus past. Heeft u vragen? Neem contact op.

 

Aan het werk met doppenset 1/4


Waarom De Vos Gereedschap?

De Vos gereedschap levert het complete assortiment voor de klusser. Onze gereedschappen zijn betrouwbaar en staan voor echte kwaliteit. Uw werknemers moeten kunnen vertrouwen op het product waarmee ze mee werken. 
 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag