Boormachine

U bent op zoek naar een veelzijdige of juist een hele specifieke boormachine? De Vos Handelsonderneming heeft het allemaal. Wij leveren kleine en gemakkelijk handteerbare boormachines tot grote en krachtige boormachines voor grote projecten. Bekijk ons assortiment.

Voor elektrisch gereedschap en zo ook voor boormachines leveren wij het merk milwaukee. Dit is een betrouwbaar en een veelzijdig merk. We kunnen u in al uw wensen voorzien. Van kangoboormachines t/m Diamant boormachines


Bekijk ons assortiment Stel een vraag


Opzoek naar een betrouwbare en veelzijdige leverencier? Neem contact op.


 
 

Boormachine

De boormachines van milwaukee hebben een ergonomische softgrip. Dit houdt lekkerder vast en zo kunt u prettiger werken. Ook is zijn de boormachines geschikt voor links- en rechtshandige. Met een 4 meter lang snoer kunt u snel boren zonder dat er een verlengsnoer aan te pas hoeft te komen. 

Diamantboormachine

De diamantboormachines zijn een stuk groter en krachtiger dan de gewone boormachines. De diamantboormachines worden daarom ook gebruikt voor de zwaardere klussen. Met een krachtige 1900 Watt motor en koppelingen voor waterafvoer en stofzuigers zijn deze boormachines bijna niet meer tilbaar, maar hiervoor zijn verschillende geleiderailsystemen gemaakt.

Deze systemen houden uw boormachine recht en u kunt geleidelijk druk uitoefenen zonder dat het veel kracht kost. Ideaal. 

Wilt u meer informatie over ons assortiment of wilt u graag advies over de mogelijkheden van boormachines voor uw project of werknemers? Wij horen het graag en zullen u van professioneel advies voorzien. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag