Betonboor

U bent opzoek naar een scherpe betonboor die geen schade aanricht aan het beton. Met de boren van Handelonderneming de Vos weet u zeker dat u de beste kwaliteit betonboren heeft! Ook leveren wij de juiste boormachines om uw klus te klaren!

Handelonderneming de Vos levert A-kwaliteit betonboren die aansluiten bij elk mogelijk project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan eenvoudig contact op.


Bekijk ons assortiment Stel een vraag

Betonboor

Er zijn verschillende soorten betonboren die allemaal uniek zijn en gebruikelijk zijn bij verschillende projecten. Zo bestaan er slagboormachines voor het grotere en krachtige werk, maar ook normale kleine boormachines zijn handig voor de huis-, tuin- en keuken klussen. Voor de hele grote klussen en het boren van diameters van boven de 50mm worden diamant boormachines gebruikt.

Ventilator Axiaal
Betonboor Machine


Accessoires

Bij het betonboren komt er veel stof vrij. Het inademen van deze stofdeeltjes kan zorgen voor longproblemen. Wij raden daarom aan voor het dragen van mondkapjes. Zo houdt u uw luchtwegen grotendeels vrij van de stofdeeltjes. Ook zijn stofzuigers handig om in te zetten. U haalt direct de zware stofdeeltjes uit de lucht en zorgt voor een comfortabele werkplek. 

Waarom Handelsonderneming de Vos

Wij hebben een groot en divers assortiment. We kunnen u voor elk project een dienst bewijzen. Ook leveren wij A-kwaliteit, erg belangrijk als u voor uw werknemers boormachines wilt hebben die voor lange tijd meegaan. 


Bekijk ons assortiment Stel een vraag