Bankschroef

Secuur je materiaal bewerken kan alleen als het materiaal in de juiste positie ligt. Met de bankschroef van De Vos Gereedschap kunt u uw product goed klemmen en goed bewerken naar uw wens. Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje.

De Vos gereedschap heeft drie verschillende bankschroef maten: de 100-, 120- en 140 mm bankschroef. Hij is gemaakt van duurzame materialen, hierdoor is de bankschroef erg betrouwbaar en gaat hij bijzonder lang mee. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag


Heuer bankschroef | 100 mm

Bankschroef

De bankschroef is erg slank gemaakt waardoor er een grote diepspanmogelijkheid ontstaat. Hierdoor kunt u grote voorwerpen in de bankschroef vastklemmen. Het geleiderailsysteem is vierzijdig nabewerkt en biedt daarom extreme soepelheid bij het aandraaien. U kunt kwetsbare voorwerpen heel secuur vastklemmen. De achterzijde van de bankschroef is gemaakt tot een aanbeeld.

Samen met het geleiderailsysteem en het aanbeeld is deze bankschroef het toon-beeld van betrouwbaarheid en lange levensduur. 


Eigenschappen bankschroeven

Heuer bankschroef 100 mm Heuer bankschroef 120 mm Heuer bankschroef 140 mm
Bekbreedte: 100 mm
Spanwijdte: 125 mm
Spandiepte: 50 mm
Diameter pijpenklem: 16 - 30 mm
Gewicht: 4,5 kg
Bekbreedte: 180 mm
Spanwijdte: 225 mm
Spandiepte: 100 mm
Diameter: 27 - 100 mm
Gewicht: 29 kg
Bekbreedte: 180 mm
Spanwijdte: 225 mm
Spandiepte: 100 mm
Diameter: 27 - 100 mm
Gewicht: 29 kg

Waarom De Vos Gereedschap?

Wij leveren het complete assortiment voor een professioneel klusbedrijf. Van grote apparatuur t/m juist het onmisbare handgereedschap. We bieden alleen A-merken aan en we staan voor betrouwbaarheid. Uw werknemers moeten kunnen vertrouwen op de apparatuur die ze in handen hebben. 


Bekijk ons assortiment Stel een vraag