Afzetlint

Afzetlint is mulitfunctioneel. Afzetlint wordt meestal gebruikt voor het aanduiden van verboden of gevaarlijke plaatsen, maar u kunt het ook gebruiken voor het markeren van een parcours. Handelsonderneming verkoopt afzetlint in rollen van 500 meter.

Afzetlint grootverpakking

Ons afzetlint is bedrukt in de opvallende signaalkleuren wit en rood. Dankzij de grootverpakking koopt u afzetlint bij Handelsonderneming De Vos in tegen de scherpe prijs van € 15,- per 500 meter (ex. BTW).


 

 

Afzetmaterialen

Naast het afzetlint leveren wij ook alle benodigde accesoires voor het duidelijk en goed afzetten van uw werklocatie. Wij leveren houders en staanders waar u uw afzetlint mee kunt combineren. Maar ook hebben wij in ons assortiment verkeersdrempels en afzetkegels. Zo kunt u ook voor uw grote projecten de afzetmaterialen bij ons aanschaffen. Doordat wij een handelsonderneming zijn leveren wij voor een scherpe prijs al uw benodigde afzetlint en de relevante materialen. 

Behalve afzetlint kunt u bij ons ook afzetlint houders kopen of andere vormen van afzetmaterialen, zoals kegels, hekken, kettingen en tijdelijke verkeersdrempels.



Bekijk ons assortiment Stel een vraag