ABAC

Sinds 1980 levert ABAC al dé compressoren voor uw werkplek! Met hun plug & play oplossingen kunnen we probleemloos, zowel schroef- als zuigcompressoren leveren voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op. 

ABAC levert kwalitieve compressoren in verschillende series. Deze series zijn de LINE serie en de PRO serie. Beide series hebben specifieke kenmerken en eigenschappen. Hieronder staan de voordelen beschreven. 

Bekijk ons assortiment Stel een vraag

ABAC zuigercompressor LINE serie

Is eenvoudig bedienbaar, betrouwbaar en heeft standaard comfort. Het lost alle behoefte in ongeacht het een direct aangedreven (met of zonder olie) of een éétraps aandrijfriem betreft. 

Belangrijkste voordelen:

ABAC zuigercompressor PRO serie

Deze serie heeft alle mogelijke profesionele toepassingen met een direct aangedreven compressor en tweetraps eenheden. 

Belangrijkste voordelen:

Gerelateerde producten van ABAC

Naast de compressoren heeft ABAC nog meer producten. Zoals verschillende luchtdrogers, zuigcompressors op benzine en geluidgedempte compressors. Naast het leveren van de compressoren levert Handelsonderneming De Vos ook alle toebehoren en onderdelen. 

 

Waarom handelsonderneming De Vos?

Handelsonderneming De Vos levert snel en heeft een complete voorraad aan ABAC compressoren. Als er problemen mee zijn, dan geven wij u gepast advies geven en kunnen we de benodigde materialen leveren. Bij u kunt u altijd bij ons terecht. 


Bekijk ons assortiment Stel een vraag